Functieomschrijving:

Binnen de renovatiedienst zal je een diversiteit aan afwerkingsprojecten begeleiden: binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, binnenschrijnwerk, vloerbekleding,… Dit in nauw overleg met de coördinator en je collega-technisch begeleider, bij wie je steeds terecht kan.

Je eigen professionele (vak)kennis, werk- en levenservaring pas je toe om de arbeiders op te leiden en te begeleiden op de werkvloer. Als technisch begeleider ben jij hun goede voorbeeld, hun rots in de branding. Je staat in nauw contact met de arbeiders en je kan hen aanmoedigen, hen op hun eigen tempo hun potentieel laten ontdekken en hun vertrouwen winnen.

Je neemt de organisatie over de uitvoering van je eigen projecten voor je rekening. Vanaf de start van de werf ben jij het dagelijks aanspreekpunt voor de klant. Je zorgt ervoor dat de verwachte kwaliteit geleverd wordt. Ook de rendabiliteit hou je nauwlettend in de gaten. Het economische aspect binnen de sociale economie wint immers steeds meer aan belang.

Maar ook voor jou is er tijd en ruimte voor training on the job. De nodige opleiding wordt voorzien en voor (technisch) advies kan je steeds terecht bij je collega’s.

Ben je enthousiast, positief ingesteld én een handige harry, dan ben jij dé man/vrouw die we zoeken!

Voor meer info contacteer je Anne-Laure Nuytten. ( Verantwoordelijke Renovatiedienst)

Solliciteren kan met motivatiebrief en CV, t.a.v. Jan Foulon  ( algemeen directeur Grijkoort) jan.foulon@grijkoort.be